8.17.2006

Kätekreem + tikud = VIP eskort

Oled tavaline vanadusele kalduv naisterahvas.
Inglismaalt astud lennukisse, hakkad üle ookeani DCsse lendama eksole. Võtad kaasa kätekreemi oma ridiküllis, muuhulgas on seal tops tikke. Normaalne? Minu meelest jummala OK tegevus.
Aga ei.
Keegi jobu lendur hakkab midagi terrorismist pasundama, seob su kinni, annab kolaka peksagi. Kutsuvad hävitajad kohale, ilgem läbiotsimine Bostonis (mis ei ole sama, mis DC, kuhu lennukitäis lolle jänkisid alguses sõita tahtis).
BBC ajakirjanikujobu teatab sealjuures, et sa ei kuulugi al-Quedasse. Ahah. No tore küll.. Mis te siis arvate? Et tavalised inimesed kasutavad kätekreemi? EI! Mosemi terroristid kasutavad ainult!

Varsti on nii, nagu Lauks ütles:
"vata lõpuks läheb asi selleni, et lennujaama minnes antakse sulle selline heledast riidest õhuke skafander, nagu toiduainetööstustes, astud boksi, eemaldad kõik oma rõivad, asetad nummerdatud konteinerisse ja tõmbad paljale ihule poolläbipaistva valge ürbi. ja siis lähed lennukisse. "

Ja isegi siis saavad naised enese sisse granaate peita, homod Kalašnikove ja eriti peded Stingereid.

guugel newsist miljardeid viiteid


Obu.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tana hommikul laksid koik inimesed Stanstedis labi metallidetektori ilma jalanoudeta, isegi need, keda veel karus lykati. Piim lubati alles j2tta, kui vanem pudelist k6va lonksu pani. Mai tea,kas oli rinnapiim... 6unamahla varvusega vedelikust kasti lahti saada. Isa keeras luti pealt ja kulistas asja kiirelt.. Tolliametnik naeratas lahkelt ja osutas kaega WC suunas...