9.22.2006

Kodaniku meelespea valimispäevaks

Homsete presidendivalimiste ajaks on meil Obuga oma plaan. Kes tahab, võib kampa lüüa.

Tallinnas on nimelt samaaegselt kaks laulupidu. Üks on kesikute, rahvatiidude ja muude õiglaste inimeste laulev rongkäik Rüütli toetuseks marsruudil SAS Radisson - Estonia parkla.
Teine on Ilvese toetajate kontsert Tammsaare pargis.

Siililegi on selge, et Saku Sopsu juures on see strateegiline punkt, kus kaks laulupidu sama hästi kui kokku puutuvad, mistõttu verejanulistel just seal tasub passida.

Meie Obuga läheme erinevatele laulupidudele. Viskame liisku, kui vaja. Ja siis hakkame ässitama. Räägime ikka agressiivsematele vendadele, et mida teine pool just nende kohta ütles ja mida teha lubas. Kui vahemaa kahe laulupeo vahel on minimaalne (just umbes Sopsu või Meloni kaubamaja juures), siis hakkame Obuga vastastikku solvanguid karjuma. Ässitame, solvame, kutsume endale liitlasi.

Kes kampa tahavad tulla, peavad mõistma, et koordineeritus on kõige alus. Selleks tuleb pähe õppida hüüded, millega rahvast üles kütta, millega üksteise hüüetele vastata. Ja kohtume siis 10.15 Viru litsi kuju all, et ära jagada, kes kumba tiimi läheb.









Rüütli pooldajadIlvese pooldajad
Ameerika perselakkujad!Kommunistid!
Eesti rahva vereimejad! Savipätsu t*raimejad!
Jänkid koju! Kommarid ahju!
Idioodid! Polüübid!
Lõuga saate nahui! Tulge faking andke!
Vaat et eest ei jookse! Nahui te tulla julgete!
Üldine raevunud mörinVihapursked, sõim


Nii, ja siinkohal, me kallid kaaslased ja ühinejad, näeb meie plaan ette vaikset, kuid üksmeelset irdumist seltskonnast. Kogunemiskoht on Saku Sopsu trepi peal, kus me siis korgime lahti õlled, sügame kõhtu, naudime vaatepilti ja seda kirevat-kirevat maailma.

Kohtumiseni!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

pean kahjuks oma nooremat kolleegi natuke noomima. parteinimed tuleb ikka korrektselt kirjutada: palun edaspidi kasutada sõna "vargaliit".

aga kus sa jäid? me panime kogu pulli ajal endises saku sopsus (praegu mingi koffik) tinti. ah? äkki läksid kainelt koju?