10.11.2006

tavaline post, lauluga.

Kui üldse saab mingit aega lugeda romantiliseks ja kauniks, siis on see sügis. Muul aastaajal ei saa ju - talvel on kuradi külm, kevadel möllavad hormoonid, suvel kah.
Sügisel on aega mõelda. Asjade nagu töö, pere, kodu ja ammuste sõprade peale.
Tuli külla lapsepõlvesõber. Kuulasime sel puhul 90` tantsumuusikat, nostalgia tuli peale. Olete proovinud? Mark`Oh - "Tears Don`t Lie". Mäletate?

On aeg ka kahetseda seda kõike halba, mida aasta jooksul olete korda saatnud. Tavliselt tehakse seda vana-aasta õhtul, kuid minul on olnud nii julm aasta, et peab kohe pihta hakkama. Kahetsemisega. Ja pisarad ei valeta.

Õhtul lähen kadriorgu ja russalka juurde jalutama. Kuna on jahe, keeran krae üles, lükkan käed küünarnukkideni taskusse. Selga selline mõnus küür ja jalutan. Poodi ei lähegi. Tulete kaa? Aga oleme kõik üksi, eks. Sest tähtis on endale asjad selgeks mõelda. Mitte teistele oma arusaamu selgitada, mida soovin uskuda.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kuulge noored, mis pläust see on?

Anonüümne ütles ...

Jah, nüüd laulab üks tibi et "Hips don't lie". Jälgides pornolikumaks minevat dententsi, ei imesta üldse kui kümne aasta pärast lauldaks, et häbememokad ei valeta... Ja just siin on vaja meie valve urgitsejaid. ...

Pikka ja lõdvestavad meditatsiooni ja uue energia kogumist soovib

Mõttemees.