10.04.2006

Tasuta lõunad


Suur P*goog istus Sauna tänaval, täpsemalt rebasepoisi klubi pehmel sohval. Ta uuris, prillid ninaotsale vajunud ja näpp suus, rebasepoisi tagumikku.
Tagumik punetas, sest ninasarvik oli sinna hiljaaegu tulise rauaga ristikheinalehe kõrvetanud.
"Valutab?"
"Eriti ei valuta enam," niutsus rebasepoiss ja limpsis Suure P*googi kõhetut kätt.

Nädalaga terveks
"Ei siin ole häda jah, määrid aga rõõska koort peale ja varsti mäletagi enam, kuidas see ristikheinaleht su ihule sai," julgustas blondeeritud Suur P*goog. "Ma omaga tegin täpselt nii. Nädala aja pärast sain juba istuda!"
Rebasepoiss niutsatas kaeblikult ja pani pea Suurele P*googile sülle.
"Ära nuta," lohutas blondeeritud p*goog ja limpsis rebasepoisi kõhtu. "Ega mul ka lihtne ei olnud, mulle vajutas ta märgi kohe sellise mõnuga känni peale, et grillimise lõhna oli pool tänavat täis. Tahad, ma näitan?"
Rebasepoiss mõtles natuke. "Ei tea, sul nii vana känn, mis ma ikka vahin... sulle endale ka ei meeldi vanameeste känni vahtida."

Esteetika eelkõige
Nüüd jäi Suur P*goog mõttesse. Ta teadis, et loomulikult ei meeldi talle vanameeste känni vahtida, aga ta tahtis seda kuidagi teisiti väljendada. "1960ndatest pärit rectumi esteetika, kulturoloogilisest tähendusest rääkimata, pole tõesti kaugeltki see, mis alla 18-aastasel rectumil," portsatas ta lõpuks, ise silmanurgast piiludes, kas kõik ikka kuulsid.
Nähes, et kõik kuulsid, oli ta rahul - teadke kõik, et Suur P*goog Tallinna P*googikaülikoolist pole mingi ajukääbik. Kui tahab, võib ta kasvõi ainult võõrsõnadega rääkida või käigu pealt ükskõik mille "immidzat" analüüsida. Ta limpsis naeratades rebasepoisi saba. Pealt ja alt.
Rebasepoiss tõmbus aga pisut torssi ja sikutas oma saba Suure P*googi suust ära. "No vaata ümberringi!"
Suur P*goog vaatas, ehkki pisut haavunud ilmel. Ümberringi oli palju limpsimist ja palju 1960ndaist pärit rectumeid. Mõlemad taipasid korraga, et see vaatepilt on trööstitum kui terve Tallinna linn pärast punakotkaste terasmunade alla jäämist.

Rebasepoiss turundab
"Mis noortele rectumitele meeldiks, ah? Hästi noortele, ma mõtlen?" küsis rebasepoiss.
Suur P*goog lõpetas paugupealt haavunud ilme tegemise - selge, et talle oli korraga esprit peale tulnud.
Keel tema suus vajus üha pikemalt suunurgast välja.
"Ah? Kuuled või?" togis rebasepoiss teda. "Kuradi vana gerondi-ront, sinuga räägin!"
Suure P*googi pilk muutus üha kaugemaks. Süljepiisk tema suunurgas venis järjest pikemaks ja pikemaks kuni lätsatas lõpuks rebasepoisi kaelale.
"Äh, scruu youu," rehmas rebasepoiss ja hakkas trussikuid jalga vedama. "Ma mõtlen ilma sinuta ka midagi välja. Ja sinusugune vana gerondi-ront nagunii neid noori ja alaealisi rectumisi ei saa."
Suur P*goog ei vaevunud vastama. Ta teadis et saab küll, sest iga noor rectum peab varem või hiljem ülikooli minema.
Rebasepoiss läks aga suure jooksuga mänguasjapoodi, ostis sada helkurit, mõtles siis ümber, ostis hoopis tuhat helkurit ja viis need oma klubi baarmeni kätte. Siis kihutas, keel vesti peal, Eesti Raadiosse ja palus Uku Toomil raadio kaudu kõiki noori rectumeid tasuta lelude jagamisele kutsuda. "Või noh rectumisi või känne või misiganes, vaata ise, mis paremini sobib!" hõikas ta üle ukse lahkudes.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga hea, naersin südamest!

Anonüümne ütles ...

see sõna on siiski "immitsat"