10.24.2006

Soolikas of the Devil

Mart Ummelas: Hea tarkade klubi, tänase mnemoturniiri esimene küsimus tuleb Arnold Kaeralt Jõgevalt: millisel spordialal kuulub maailma paremikku meeskond sYnck, mis koosneb eestlastest nimega Punisher, Dodz, Lorenzo, Gene ja Rodi?
Tarkade klubi: WTF?
Mart Ummelas: Head leimerid ikka. Kübermängude maailmameistrikatest olete midagi kuulnud vä, taunikud? Mnemoturniiri seis on üks-null raadiokuulajate kasuks. Järgmise küsimuse küsib Vaino Kaksmüts Põlvast - mis on mungal muuseas?
(...)

Meie Obuga tahtsime ka saada teenelisteks sportlasteks ja tutvustada Eestit maailmale läbi eesti rahva suurte poegade (meie).

Me oleme varasest noorusest treeninud sihikindlalt selle nimel, et ühel päeval olla kübermängu spordialal maailma tipud, ja tänavu augustis tundsimegi, et nüüd on see hetk käes. Me juba mõtlesime, et mida teha selle miljoniga, mida valitsus meile reservfondist eraldab.

A untsu läks, sest me ei suutnud oma solitaire-tiimile nime valida ja läksime riidu ja nii jäigi registreerimata. Ehkki registreerimise tasu oli juba ära makstud, Obu laenas selleks naabrilt 12 eurot.

Istusime, kaks karmi proffi, laua taga ja täitsime registreerimisankeeti, kuni jõudsime lahtrini "Team's name (fill with capital letters)".

Järgneb stenogramm.

LAUKS: Kuidas oleks Disaster Brothas?
OBU: Lolliks läksid vä? Ise sa oled disaastä brozäs.
LAUKS: ???
OBU: Me oleme maailma kõvemad solitaire-gurud ja tiimi nimeks saab Outrageous Earthquakers või mitte midagi.
LAUKS: Unusta ära! Pigem siis juba Bloody Angels of Doomsday! Me pole mingid pehmed ja karvased, meis pulbitseb äng ja raev, mäletad?!
OBU: Hea kollanokk! Bloody Angels of Doomsday, öök! Isegi Armageddon Demons on karmim kui see!
LAUKS: Tra tahad sa solitaire'i maailmameistrikatele minna või ei taha? On sul miljon eeku üle praegu, ah? Ma ütlen, olgu siis kompromiss - Ambassadors of Satan!
OBU: Soolikas of the Devil!
LAUKS: Värdjas oled vä! Paneme Lucifer's Warriors! See väljendab hästi meie viha ja raevu!
OBU: Eri lame! The Solitaire Predators sobiks veel kuidagi, siin on rage'i.
LAUKS: Memmekas, see pole üldse karm! Mähkmed on sul üldse vahetatud vä? Lööme nüüd lutipudelitega klõmm ja mõtleme tõsiselt edasi!
OBU: Vähe ei ole siis karm! Ambassadors of Satan oli karm vä? Pussy niisugune, sa ei teagi mida raev tähendab!
LAUKS: The Solitaire Punishers!
OBU: Carddeck Dragons! Inferno Devils!
LAUKS: Killer Angels from Hell!
OBU: Bloodthirsty Solitaire Kings!
LAUKS: [lööb Obule taskurätiga piki naeratust]
OBU: [viskab Lauksile padjaga varba peale]

Seepeale jooksime mõlemad suure häälega nuttes eraldi tubadesse, helistasime pruudile ja palusime läbi pisarate nuuksudes kiiresti järgi tulla, sest sellise lolli inimese seltsis, kes tahab kõike ära rikkuda, ei ole võimalik enam olla ja see tekitab depressiooni ja ärritumine on näonahale kahjulik.

Nii me ei käinudki solitaire maailmameistrivõistlusel. Kuigi meis pulbitseb rage ja raev.

=====================================================

From: Merit Välba [mailto:merit.valba@powerhouse.ee]
Sent: Tuesday, October 24, 2006 2:34 PM
To: Merit Välba
Subject: Pressiteade: Eestlased saavutasid World Cyber Games finaalis 16. koha

PRESSITEADE

24. oktoober 2006

Eestlased saavutasid World Cyber Games finaalis 16. koha

18. -22. oktoobrini Itaalias Monzas toimunud seitsmendatel maailma kübermängude võistlustel World Cyber Games (WCG) jõudis Eesti meeskond mängus „Counter Strike” 16 parima hulka.

WCG 2006 finaalis osales rohkem kui 700 maailma parimat arvutimängijat enam kui 70 riigist. Eestit esindas „Counter Strike” meeskond nimega sYnck koosseisus Martin ('Punisher') Hein, Jaan ('lorenzo') Lorens, Oskar ('gene') Saar, Rainer ('Dodz') Trossek ja Roberto ('rodi') Kivi. Mängus „Warcraft III: The Frozen Throne” osales võistlustel Eesti mängija Aleksander Goljakov, kes pidi alagrupis vastastele alla vanduma.

Kommentaare ei ole: