2.20.2007

Käisime valimas!

Voh, mu kallid sõbrad! Meie käisime Lauksiga valimas. Mina valisin suht pandava blondinka ja Lauks valis kah mõistuse järgi.

Astusime jaoskonnast välja, teate küll, sealt Talina Ülikooli peahoonest Narva maanteel. Siis astusid meile ligi kaks keskealist meest, lahked näod peas.
"Tere poisid! Mina olen Elmar. Kas oli esimene kord kodanikukohust täita?" küsis üks neist meie käest lahkelt naeratades. Meie noogutasime pead ja naeratasime pisut umbusklikult vastu.
"Tsau, minu nimi on Kalev. Näete, siin on teile väike kingitus meie erakonnalt. Kas teie valisite ikka õige erakonna?" hakkas teine mees rääkima, viimase küsimuse juures meile kelmikalt silma pilgutades. Samuti ulatas ta meile kingituseks JOKK mängu kaardipaki.
"Jah, valisime küll õige erakonna," vastas Lauks.
"Noh, siis on hästi," kõneles Elmar. "Näete siis, kui hästi. Poisid, te paistate toredad! Õhtune aeg kah juba - lähme siia kõrvale Lost Continenti, teeme mõned tropid!"
Meil olid Lauksiga näpud põhjas, nagu alati. Seepärast läksime nendega rõõmsalt kaasa. Olgu kasvõi pervod, peaasi, et tasuta õltsi ja viina saaks .
Õhtu arenedes saime meeste kohta palju teada. Meie keskealised sõbrad läksid täis peaga isegi vaidlema, et kumb on täis peaga suuremaid sigadusi korda saatnud ja kumb nendega kuulsamks saand. vaidluse võitis Kalev, Delfi klikkide ja kommentaaride alusel. Meie olime Lauksiga kohtunikud...

Viina ja õlut segamini juues kadus meil kõigil pilt eest, nagu hiljem selgus. Kui meie sõber Shoulddrinkmore oleks meid näind, oleks ta uhke olnud. Mitu päeva prassisime oma uute sõpradega niiet inglid taevas nutsid.

Täna hommikul ärkasime Wismaris. Meie juba toibusime, oigasime ja põdesime. Arutasime vaikselt sosistades, et kas sellest mingi jama kaa tuleb, et lakkusime ja nüüd siin oleme. Et tööl ei käinud ja puha. Kalev oli kaa juba üleval kuid veel ilmselgelt purjus.
Elmari voodist hakks ühtäkki kostma oigeid ja käginaid: "Uuuuiii bljääd. Türa, mu pea nii valutab... Mis... oot... Kus me oleme?"
Lõbusas meeleolus Kalev vastas talle itsitades: "Hihiii! Meid toodi Wismarisse jälle!!!"

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kas Wismarist teie romantiline kooselu alguse saigi?