11.10.2006

Jõletu salanõu paljastamine

Hea lugeja, raske mure on hinge ja südame muserdanud, viimases hädas sirutan abipalveks käed teie poole.

Vandenõu on Eestimaal käimas.

Taust:
ETV hommikutelevisiooni multikates figureerib selline tegelane nagu Karu Kusti. Tema IQ viitab ilmselgelt Downi sündroomile. Ta leiab iga päev midagi, näiteks täna leidis ta plangulaua, ja oh neid seiklusi ja põnevaid olukordi, mis siis plangulaua ja Karu Kustiga hargnema hakkasid. Eile leidis peegli. Ükspäev leidis sajakilose tõstekangi.

Rebase Kalev figureerib rohkem uudistesaadetes. Tema töötab lehvitajana. Kõikjale, kus on koos rohkem kui kümme inimest, kihutab ta kohale, rullib lahti sini-must-valge lipu ja lehvitab, üürgab "Põdra maja" viisil Eesti hümni laulda, protesteerib, avaldab meelt ja räägib Eesti rahva mahamüümisest.

Täna rullis Rebase Kalev oma trikoloori lahti näiteks Sakala keskuse juures, kuhu linnarahvas oli kogunenud, et ühe teise rebasepoisi ihukaitsjad (ühe erakonna noortekogu) neid mõnitada saaks.

Nüüd minu küsimused (needsamad, mis raskelt hinge rõhuvad ja öösiti magada ei lase):

1) Kas Karu Kustit ja Rebase Kalevit on kunagi nähtud koos?

2) Miks ei ole?

3) Kas võib pidada juhuseks, et Karu Kustil ja Rebase Kalevil on punktipealt sama IQ?

4) Miks pole samal ajal, kui Rebase Kalev mõne sõja- või arhitektuurimälestise juures Eesti lipu lahti rullib ja "Põdra maja" viisil hümni laulab ja protesteerib, kunagi eetris Karu Kustit?

5) Miks mitte kunagi sel ajal, kui Karu Kusti on eetris, Rebase Kalev ei laula, lehvita ega protesteeri?

Mul on kuri kahtlus, et liiga ennatlikult sai prohvet Priskilla oma vandenõujuttudega poolearuliseks tembeldatud.

Vae, civitas,
vae, populus!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hmm...ma käbe saatsin nende kahe näopildid politseisse analüüsi..analüüsi tulemus näitas 97% kattuvust...rääkisin pronksmehe juures viibinutega..paljud väitsid et olid rebase vakstust tagi all kena punast mustade mummudega sviitrit. tartu semiootikaosakond kohe mulle smse jah kiirelt saatis et kle see mummu teema suht natsidele viitab. mul asi kohe selge oli. nüüd jääb meil veel uurida, et kuidas asi siis on- kas muutus kena karu kusti kurjaks rebaseks või on tõesti mingitmoodi tegu skisokeissiga. ma kohe võtan ühednust etv juhtkonnaga et näha karu kusti esimesi osi(kui ta seal leidis eesti lipu siis ju selge mis värk on) ja viimased osad tuleks ka üle vaadata...äkki ta allles leiab eesti lipu= paljstab oma olemuse...

Anonüümne ütles ...

Aga Karu Kusti on tõesti idikas. teinekord leidis ta jälle tühja klaaspurgi ja hakkas seda plingutajaks kutsuma. Seejärel tordi, toppis selle kübarana pähe, siis kartis, et miski suur musklis tüüp jääb tordi külge samamoodi kinni nagu mesilane (kes vahukoore sisse kukkus). jne
ajuvabadus³

Anonüümne ütles ...

oo, mul on hea meel, et keegi on veel seda õudset kusti karu märganud! (rohkem kätega pirni kui karu moodi tegelikult, võib-olla ta selle pärast selline pidurdunud ajuarenguga ongi...?)