10.04.2007

Urgitsejad kultuurrahval külas

Kolmapäeval kell kaheksa läks meil õllega hapuks, seetõttu otsustasime, et urgitseja läheb Tartusse, ja tehtud-mõeldud oligi. Tee peal kohtasime üht liikluspolitseinikku ja üht põhjakäinud näitlejat, kes läks ka Tartusse, Mirtel Pohla kaasas. Niipea kui EPA torni otsas asuv Maaülikooli silt kumama hakkas (see juhtus umbes Põltsamaal), olime kohe purjus.
Tartusse jõudes nägime kohe Suudlevates Tudengites oma sõpra Shoulddrinkmore'i, kes ajas ära noort tudengineidu, kes prominentse blogipidajaga seksida tahtis. Meie sõber ei viitsinud ja ühmas vaid, et ärgu segagu, tal on sitahäda ja käed kah tööd täis. Tüdruk erutus prominendi peale veelgi ja hakkas ilmatüdruk Nikki laulu saatel lausa väänlema.
Läksime edasi maailma. Sinna me kauaks ei jäänud, sest meie lemmikettekandjat, seda piitspeenikest tedretäppidega tüdrukut, ei olnud tööl. Lahkudes nägime kahte vernoort tudengipoissi Maailma trepi kohal oleval lavatsil seksimas. "Imelik linn, jube paljud seksivad," mõtlesin mina. "Nojah, siin saab ju õhtul viina osta," mõtles Lauks vastu.
Zavoodis toetasime oma pelmeenid ja õlled kahe piljardilaual kopuleeriva paari vahele. Juttu jätkus seal kauemaks, sest seal oli koos kogu Eesti ajakirjanduse põhjakiht. Saime teada, et ETV-s uus kord sakib, Äripäevas oli hiljuti pingeline, Postimehe välistoimetus vahetus, Sakalas käis Kanal2 intervuud tegemas ning Eesti päevaleht nimetatakse ümber Kalevi Päevaleheks.
Kui Zavood hommikul kell kuus kinni pandi, võtsime kaasa Margo Vaino, konjaki ja kokaloola ning läksime kaarsillale seksima. Minul oli selleks üks noor majandustudeng, Lauksil sotsioloogitar ja Margol lasteaia lõpupilt. Siis pildistasime üksteist.
Aga Lauks pani pildid netti ja kuna neilt oli näha, et me teame kõiki vigurseksi trikke, oli neljapäeva õhtuks terve Tartu Ülikooli naispere eesotsas kellegi Birutega meid otsima tulnud. Tõrvikud olid käes, teklid peas, ja üritasid meid mesimagusate lauludega välja meelitada. Isegi ETV oli kogu raskekahurväega abis meid kui kangelasi taga ajamas.
Aga me põgenesime Tallinnasse ära, sest kartsime Maire Aunastet. Sõbrad, Tallinnas on hea!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minu teada on Zavoodis piljardilaua välja vahetanud lauajalkpall.

Obu ütles ...

Poteito, potaato..
Meil oli oma laud kaasas.

piiiia ütles ...

mõned käivad oma õllede ja mõned oma piljardilauaga. olen näinud küll.

Rents ütles ...

Pipi (see tedretäppidega peenike tüdruk) töötab praegu hoopistükis Crepis, nii et vaevalt teda Maailmas väga tihti näha saab. Vähemalt teenindava personali poole pealt.

Raibert Sõge ütles ...

"Tartusse jõudes nägime kohe Suudlevates Tudengites oma sõpra Shoulddrinkmore'i, kes ajas ära noort tudengineidu, kes prominentse blogipidajaga seksida tahtis."

:) hästi öeldud...

ps. Zavoodi lauajalgpall rokib.