8.28.2007

Miks Shoulddrinmore'i varsti telekas näeb

"Halloo, kas Shoulddrinkmore?"
"No hälõu, mina."
"Tead... pidin sünnale minema, aga sõbranna vedas alt ja nüüd olen autota. Saad aidata?"
"Oots, küsin naise käest. /.../ Kle jah, tule järgi. Kui matsu paned, siis ise õiendad."

Läänemaal on üks huvitav turismitalu, aga asub täielikus karuperses. Just sinna mul oligi vaja saada. Nõvast edasi oli tee üks suur trepp ja lehmarada. Kohale jõudes oli tulemus näha: ilmselt kusagilt ikka autonurgaga läbi võsa lasknud, igatahes parem esituli rippus pesast välja, poritiib ja stange kah kõver. Ai kurat...

Kui teised pühapäeva hommikul pead parandasid ja suplesid, siis mina istusin õnnetu näoga auto kõrval, näpitsad, traat, kruvikeerajad ja üks puust roigas käeulatuses, kangutasin plekki ja stanget sirgeks ja ehitasin laternat pessa tagasi. Vaatepilt oli nii õnnetu, et kes nägi, see nuttis.


Nüüd tasub jälgida SL Õhtulehte ja Pealtnägijat ja muid, kes poltergeiste ja ufosid jahivad. Varsti näete seal ilmselt üht noorhärrat koos Igor Volkega rääkimas müstilisest juhtumist - laenad sõbrale kõvera auto, aga pärast päevast kasutamist on see nagu nõiaväel sirgeks tagasi saanud. Isegi kriimud stangelt kadunud. See noorhärra ongi Shoulddrinkmore.

1 kommentaar:

Pettari Linna ütles ...

Kas sa ei karda, et seoses eriti klendisõbraliku autoremonditöökoja loomisega (kiire ja tasuta töö), võivad teised autoremondilukksepad sulle kõlvatu konkuretnsi eest mutrivõtmega äsada. Üldiselt on ikka nii, et kui töökoja uksest sisse sõidad, siis vähemalt 15 kilo vaesemana sealt ka välja tuled.